Bereikbaarheid

Bezoekadres
Van Eesteren Museum
Noordzijde 31 
1064 GV Amsterdam


Openbaar Vervoer

Met tramlijn 7 is halte Sloterpark de dichtstbijzijnde tramhalte. Met tramlijn 13 is halte Burgemeester Rendorpstraat de dichtstbijzijnde tramhalte. Vanaf beide haltes is het circa 5 minuten lopen naar het Van Eesteren Museum. Of reis met metrolijn 50 naar de halte Jan van Galenstraat. Vanaf de halte loop je in circa 10 minuten naar het Van Eesteren Museum.

Auto en parkeren
Vanaf de Ringweg A10: afslag S105, richting Geuzenveld. Bij de Burgemeester Rendorpstraat linksaf. In het verlengde van de straat ligt het museum. Bekijk hier de actuele parkeertarieven

Met de fiets
Vanaf het centrum fiets je in 15 minuten naar het Van Eesteren Museum aan de Sloterplas.

Openingstijden

Het Van Eesteren Museum is elke donderdag t/m zondag van 12.00 tot 17.00 uur geopend.

Op 1 januari, 27 april, 1 juli, 25 en 26 december is het museum gesloten.

Toegangsprijzen

Van Eesteren Museum€5,00
Wandeling door de buurt€12,50
Van Eesteren Museumwoning€12,50

Wij accepteren: Museumkaart, ICOM-kaart, Stadspas, Studentenkaart. Voor de wandelingen en bezoek aan de museumwoning geldt een kortingstarief.

Toegankelijkheid

We doen er alles aan om iedereen een prettig museumverblijf te bieden. Hier vind je alle informatie over de toegankelijkheid. Mocht je vragen hebben, neem dan contact op met info@vaneesterenmuseum.nl


Van Eesteren Museum
Per rolstoelgebruiker heeft een begeleider gratis toegang tot het Van Eesteren Museum. Dat geldt voor zowel het museum als onze activiteiten. De begeleider hoeft geen eigen ticket te reserveren. Het gebruik van geregistreerde hulphonden is in het gehele museum mogelijk en toegestaan.

Van Eesteren Museumwoning
De museumwoning is niet toegankelijk met een rolstoel of scootmobiel. De museumwoning heeft twee verdiepingen met een inpandige trap. De ingang van de woning, op de eerste etage, is alleen bereikbaar via een kleine trap. De woning beschikt niet over een rolstoeltoegankelijk toilet.

Licht, Lucht, Ruimte
Licht, Lucht, Ruimte
Licht, Lucht, Ruimte

Groepen

Wil je het museum bezoeken met een groep van 15 personen of meer? Graag horen wij dit vooraf zodat wij ervoor kunnen zorgen dat jullie bezoek geheel naar wens is.

Huisregels

Wij willen onze objecten en tentoonstellingen  zo goed mogelijk presenteren en beschermen en de kwaliteit van ieder bezoek waarborgen. Daarom vragen wij je vriendelijk onze huisregels te respecteren.